نشانی: خ آزادی، خ بهبودی، نرسیده به نصرت، ساختمان بنیامین، پلاک 145، طبقه 5، واحد 18، مجهز به (2) آسانسور و پارکینگ

دفتر مرکزی: 66097851 مرکز تعمیرات: 66097859 شعبه شرق: 77978135 شعبه هفت تیر: 88836102 شعبه جنوب: 55300568 شعبه غرب: 44153186 شعبه شمال: 26721443 شعبه اسلامشهر و رباط کریم 56746602

فهرست مطالب

آموزش دریافت لینک اشتراک گذاری استیکر در تلگرام

در منوی تنظیمات تلگرام گزینه‌ای تحت عنوان Send by Enter ارائه شده است که اغلب کاربران از کارایی آن بی‌خبر هستند. با فعال کردن این گزینه در واقع عملکرد کلید اینتر (Enter) روی کیبورد مجازی دستگاه شبیه‌سازی می‌شود. بنابراین زمانی که گزینه Send by Enter را در تلگرام خود فعال کنید، دیگر نیازی به لمس آیکون “ارسال پیام” در خود برنامه تلگرام ندارید و از طریق کیبورد مجازی قادر به ارائه دستور ارسال پیام می‌شوید.

فعال کردن گزینه Send by Enter در تلگرام و ارسال پیام با کیبورد

برنامه تلگرام را اجرا کنید.

آیکون سه خطی موجود در گوشه سمت چپ و بالای صفحه را لمس کنید تا منوی اصلی تلگرام نمایان شود.

گزینه Settings را انتخاب کنید تا منوی تنظیمات تلگرام ارائه شود.

اسلایدر موجود در کنار گزینه Send by Enter را لمس نمایید تا فعال شود.

حال به پنجره گفتگویی مراجعه کنید که تمایل دارید پیامی در آن ارسال نمایید.

متن مورد نظرتان را در فیلد تایپ پیام تایپ کنید.

کلید اینتر یا همان دکمه “آمدن به سر خط” را در کیبورد مجازی لمس کنید.

مشاهده خواهید کرد که به این صورت پیام مورد نظر ارسال می‌شود. پس دیگر نیازی به لمس آیکون “ارسال پیام” خود تلگرام نخواهید داشت.

آموزش غیر فعال کردن اطلاعات واتساپ در فیس بوک

در نسخه های جدیدتر واتساپ یک قابلیت نسبتا عجیب ارائه شده که اطلاعات پروفایل کاربران به صورت خودکار در فیس بوک آن ها اشتراک گذاری می‌شود. اما خوشبختانه این ویژگی قابل غیر فعال کردن است و انجام این کار در هر دو نسخه اندرویدی و آی او اسی واتساپ امکانپذیر خواهد بود.

این مطلب را از دست ندهید   آیا باید گوشی هواوی را یک شبه وصل کنیم؟

به منظور غیر فعال کردن اشتراک گذاری اطلاعات واتساپ در فیس بوک در آیفون و آیپدهای اپل به شرح زیر عمل کنید:

اپلیکیشن واتساپ را اجرا کنید.

وارد منوی تنظیمات (Settings) برنامه شوید.

گزینه Account را انتخاب کنید.

گزینه Share My Account Info را انتخاب کنید.

در پنجره کشویی نمایان شده، گزینه Don’t Share را انتخاب کنید.

به همین سادگی قابلیت مذکور در iOS غیر فعال می‌شود. در نسخه اندرویدی برنامه واتساپ هم باید دقیقا مراحل نام برده شده را طی کنید. با این تفاوت که باید در منوی تنظیمات نسخه اندرویدی واتساپ، تیک گزینه Share my account info را بردارید.

0/5 (0 نقد و بررسی)

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دوازده − 9 =