نشانی: خ آزادی، خ بهبودی، نرسیده به نصرت، ساختمان بنیامین، پلاک 145، طبقه 5، واحد 18، مجهز به (2) آسانسور و پارکینگ

دفتر مرکزی: 66097851 مرکز تعمیرات: 66097859 شعبه شرق: 77978135 شعبه هفت تیر: 88836102 شعبه جنوب: 55300568 شعبه غرب: 44153186 شعبه شمال: 26721443 شعبه اسلامشهر و رباط کریم 56746602

فهرست مطالب

آموزش تصویری حذف فالوورها در اینستاگرام

شاید یک فرد اکانت اینستاگرام شما را فالو کرده باشد و پس از آن با ثبت کامنت‌های نامربوط و نامناسب یا بنا به هر دلیل خاص دیگری منجر به ناراحتی شما شود. در این شرایط یکی از بهترین راه حل‌های پیش رویتان، مربوط به حذف وی از لیست فالوورهای اکانت اینستاگرام‌تان می‌شود. با حذف یک کاربر از لیست فالوورهایتان، او دیگر قادر به مشاهده پست‌های شما نخواهد بود چرا که در اینستاگرام گزینه مستقیمی به منظور حذف فالوورها وجود ندارد و تنها راه حذف افراد از لیست فالوورهای اکانت، بلاک کردن آن‌هاست!

بنابراین وقتی از حذف فالوورها در اینستاگرام صحبت می‌کنیم، منظور بلاک کردن است. این احتمال وجود دارد که شما تمایل داشته باشید نسبت به حذف یک یا چند فالوور اکانت خود اقدام کنید. ما در این مقاله قصد داریم که در مورد این موضوع صحبت کنیم و به آموزش تصویری نحوه حذف فالوورها در اینستاگرام بپردازیم.

چگونه نسبت به حذف فالوورها در اینستاگرام اقدام کنیم؟

حذف فالوورها در اینستاگرام فرآیند پیچیده‌ای را به همراه ندارد. شما با طی کردن چند مرحله ساده قادر به انجام این عمل خواهید بود. بدین منظور مراحل زیر را طی کنید:

ابتدا به بخش پروفایل اکانت اینستاگرام خود مراجعه کنید.

گزینه Followers را لمس کنید تا لیست فالوورهای اکانت اینستاگرام شما نمایان شود.

در لیست فالوورها به دنبال اکانت فردی باشید که قصد دارید او را از لیست فالوورهای خود حذف نمایید. به محض یافتن اکانت وی آن را لمس کنید تا پروفایل او نمایان شود.

در پروفایل وی، آیکون موجود در گوشه سمت راست و بالای صفحه را لمس نمایید.

این مطلب را از دست ندهید   آموزش تعویض کابل حسگر اثر انگشت گوشی

حال گزینه Block User را انتخاب کنید.

گزینه Yes, I’m Sure را لمس کنید.

نهایتا کافیست که گزینه Dismiss را لمس نمایید.

مراحلی که به صورت توضیحات به آن‌ها اشاره کردیم در قالب تصویر در عکس فوق قابل مشاهده هستند. دقت داشته باشید که با حذف فالوورها در اینستاگرام به روش شرح داده شده، فرد مورد نظر به طور مستقیم از بلاک شدن یا حذف شدن خود توسط شما مطلع نمی‌شود. پس از انجام مراحل فوق اگر فرد بلاک یا حذف شده به پروفایل یا اکانت اینستاگرام‌تان مراجعه کند هیچ پستی برای او نمایش داده نمی‌شود. همچنین اگر وی اکانت شما را جستجو کند هم قادر به یافتن آن نخواهد بود. این موضوع هیچ ارتباطی با خصوصی (Private) یا عمومی (Public) بودن تنظیمات پروفایلتان ندارد و فردی که از لیست فالوورهایتان حذف شده قادر به مشاهده پست‌های نخواهد بود.

اگر بنا به هر دلیلی تمایل داشتید که فرد مد نظر را از بلاک خارج کنید و وی را قادر به مشاهده مجدد پست‌هایتان نمایید، کافیست که نام کاربری اکانت اینستاگرام او را جستجو کنید. سپس مراحل زیر را طی نمایید:

در پروفایل وی، آیکون موجود در گوشه سمت راست و بالای صفحه را لمس نمایید.

حال گزینه Unblock User را انتخاب کنید.

گزینه Yes, I’m Sure را لمس کنید.

با انجام مراحل فوق، فرد مورد نظر از بلاک خارج می‌شود اما این موضوع به آن معنا نیست که وی به طور اتوماتیک به لیست فالوورهای اینستاگرام شما اضافه شود. در این شرایط اگر وی به اکانت عمومی (Public) شما مراجعه کند، می‌تواند پست‌هایتان را ببیند. همچنین پست‌های شما و اکانت شما در بخش جستجو برای وی نمایان می‌شود.

این مطلب را از دست ندهید   صفحه منطق Huawei P9

چگونه از ابتدا از بروز این مشکلات جلوگیری کنیم؟

شما به راحتی می‌توانید از ابتدا نسبت به جلوگیری از بروز مشکلات این چنین اقدام کنید. راه حل موجود مربوط به خصوصی کردن  یا به اصطلاح Private کردن اکانت اینستاگرام‌تان می‌شود. هنگامی که اکانت اینستاگرام خود را خصوصی کنید، هیچ فرد ناشناسی قادر به مشاهده پست‌هایتان نبوده و نمی‌تواند بدون اجازه شما به لیست فالوورهایتان اضافه شود. بنابراین مشکلات این چنینی هم برایتان ایجاد نخواهد شد یا حداقل احتمال بروز مشکلات این چنینی کاهش پیدا می‌کند.

0/5 (0 نقد و بررسی)

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

12 − هشت =

گوشی هواوی

5 مشکل برتر گوشی هواوی

از سال 1997، هواوی در سراسر جهان تلفن همراه تولید می کند. در سال‌های اخیر، این سازنده شبکه و تجهیزات مخابراتی چینی برخی از بهترین

ادامه مطلب »